(видео)Во Новогодишно издание на Македонското талент шоу “Нови и млади” упаднаа непријавени таленти облечени во Дедо мраз

Please follow and like us:
Pin Share

Оваа сабота во новогодиишното издание на “Нови и млади” учеество зедоа освен пријавените кандидати и тројца непријавени кандидати облечени во дедо мраз ,кои шоуто го претворија во журка.Во ова издание на Нови и млади жири комисијата ја сочинуваат Златко Миладиноски,Благојче Стојановски Туше,Ферус Мустафов и Благица Павловска. На почетокот Ферус откри една тајна и кажа дека е сугурен дека Благица е залјубена во него. Премиерата на Македонското талент шоу Нови и млади може да го гледате на ИНТВ во сабота 09: 00 и 14: 00 мк ввреме ,на националната ТВ Сонце 18 :20 во Сабота и сите регионални Тв низ Македонија.

Please follow and like us:
Pin Share