Пари летаат од сите страни, музичарите побогати за илјадници евра – МАКЕДОНСКА свадба во Австралија, гостите воодушевени!

Please follow and like us:
Pin Share

Пејачката Татјана Лазаревска заедно со своите колеги пееше на една свадба на која направи вистинска атмосфера.

Познатата фолк пејачка која пред неколку години заедно со својот сопруг и колега, Новица Василевски, замина да живее во Австралија, објави серија фотографии и снимки од кои можеме да видиме како заедно со останатите музичари направија одлична атмосфера на една свадба на нашинци која што се случи деновиве во оваа прекуокеанска земја.

Бакшиш имаше и повеќе од доволно за сите, а со неа беше и Тони Трубач , на кого цело време му лепеа пари.

Како тие изгледаа на оваа луда веселба, додека ги забавуваат гостите со песната Ѓурѓовден, погледнете во продолжение:

Please follow and like us:
Pin Share