Сестрата на починатата пејачка сè признала: Силвана планираше да се разведе, не стаса една работа да направи пред смртта

January 5, 2022 естрадаплус 0

Поминаа 45 години од смртта на познатата пејачка Силвана Арменулиќ, нотаа денес е веројатно најпопуларна, дури и по нејзината смрт, бидејќи со месеци не престанува да […]