(видео)Во Новогодишно издание на Македонското талент шоу “Нови и млади” упаднаа непријавени таленти облечени во Дедо мраз

January 1, 2022 естрадаплус 0

Оваа сабота во новогодиишното издание на “Нови и млади” учеество зедоа освен пријавените кандидати и тројца непријавени кандидати облечени во дедо мраз ,кои шоуто го […]