Како што и најавија! Добропознатата група Алтернатор – Битола со Ново авторско дело!

January 7, 2022 естрадаплус 0

На наша огромна чест и задоволство во прилог ќе ја слушнете “Златна свадба” дело на Златко Миладиновски. Мартин Стојаноски вокалот на групата за нашата телевизија […]

Душко прво ја плукнал, па и залепил шлаканица на Карлеуша за време на Бадниковата вечер!

January 7, 2022 естрадаплус 0

Јелена Карлеуша го пријавила својот сопруг Душко Тошиќ за семејно насилство вчера вечер некаде по полноќ. Имено пејачката до пријавила фудбалерот дека прво ја плукнал […]