ИСПОВЕД: „Еве како го оттргнав сопругот од неговата љубовница – не можев љубовта на мојот живот да ѝ ја дадам на некоја друга!

January 10, 2022 естрадаплус 0

Прочитајте ја исповедта на оваа жена која решила да се бори за својот сопруг и покрај тоа што ја изневерил. „Се венчавме кога дипломиравме на […]

(ВИДЕО) Цаки Кисми среде Бугарија запеа македонски патриотски песни и порача: Вака се презентира и сака Македонија

January 10, 2022 естрадаплус 0

Ако сакате да имате загарантирана добра забава тогаш тоа сигурно може да ви го овозможи Сашко Нојкиќ, име и презиме кое на многумина можеби ќе […]