„Боже си дојдов дома, во земјата на мојот татко“: Синот на Аки Рахимовски по 35 години дојде во Македонија

January 31, 2022 естрадаплус 0

Кристијан Рахимовски (40), вчера пристигна во Скопје, во градoт каде што живееше неговиот татко, легендарниот пејач Аки Рахимовски, кој почина пред девет дена. Денеска со министерката […]