Сузана Гавазова со сопругот и ќерките на шетање во Америка: Семеен одмор во „ветената земја“

January 21, 2022 естрадаплус 0

Америка, ветената земја, земјата каде соништата стануваат реалност – туристичка дестинација која секој посакува да ја посети, да ја почувствува, да прошета на сите оние […]