Аца Лукас итно примен во болница, менаџерот вели се исфорсирал со работа претходните недели

January 20, 2022 естрадаплус 0

Српскиот пејач Аца Лукас денеска итно е примен на Ургентен центар. Како што пишува „Блиц“ пејачот останал да лежи во болница за подетални испитувања. Првиот упат кој […]