Аки Рахимовски утрово се јавил кај пријател во Македонија, се договориле да го пречека на скопскиот аеродром

January 22, 2022 естрадаплус 0

Аки Рахимовски утрово се јавил кај пријател во Македонија, се договориле да го пречека на скопскиот аеродром Аки Рахимовски утрово планирал патување во Македонија и […]

Текстописецот Александар Стевановски во соработка со Ѓоко Јовиќ, по Македонија, се пробива на српската сцена

January 22, 2022 естрадаплус 0

Престана да пее па започна да пишува песни и за краток временски период направи бум со неколку хитовски рефрени. Имено, многумина ќе се сетат на […]