(ВИДЕО) Цаки Кисми среде Бугарија запеа македонски патриотски песни и порача: Вака се презентира и сака Македонија

Please follow and like us:
Pin Share

Ако сакате да имате загарантирана добра забава тогаш тоа сигурно може да ви го овозможи Сашко Нојкиќ, име и презиме кое на многумина можеби ќе и звуќи непознато. Но кога ќе се каже Цаки Кисми е тогаш сите го препознаваат.

Цаки во интервју за ИН ТВ откри како го поминал периодот на изолација. Иако добро се одморил од многуте обврскк, сепак не престанал да работи и снимал нови песни

-Првите месец два ми дојдоа одлично и никогаш не сум се чувствувал така убаво, бев со фамилијата нон стоп заедно, а тоа задоволство го немав 20 и нешто години, се одморив убаво.

Сакам на секои барем два месеци да промовирам по една песна, така нешто планирам па ќе видиме како ќе испадне.-истакна Цаки за естрадниот магазин Естрада плус.

Не само во Македонија, туку Цаки Кисми е чест гостин и преку границите. Па така во изминатиот период беше гостин во Швајцарија, Германија, Италија, а викеднво и во соседна Бугарија.

Цаки имаше настап во една дискотека во Благоеврад каде што пееше качен на шанк, а притоа во својот репертуар изведе и неколку македонски патриотски песни и притоа напиша:

https://www.facebook.com/caki.kismi.5/videos/1042361636325859/?t=4

Please follow and like us:
Pin Share