Ова е најскапиот бенд во Македонија

Please follow and like us:
Pin Share

Ако сакате да ја имате најскапата свадба , тогаш викнетего овај бенд ,секој член посебно се пазари секој член си има своја соло кариера ,а цената на член е од 300 евра нагоре !

малу шала сликава е настаната за време на слимањето на музичкото шоу ИмаТ немаТ за новогодишните празници.

Please follow and like us:
Pin Share