Како што и најавија! Добропознатата група Алтернатор – Битола со Ново авторско дело!

Please follow and like us:
Pin Share

На наша огромна чест и задоволство во прилог ќе ја слушнете “Златна свадба” дело на Златко Миладиновски. Мартин Стојаноски вокалот на групата за нашата телевизија во интревју изјави дека се задоволни од тоа како се сработи оваа песна, очекуваат позитивни реакции. Група Алтернатор на сцена постои веќе 28 години, составена од насомнено искусни добри професионални музичари Оваа година имаме нова песна, уште еден квалитетен музичар, виртуоз на својот инструмент Љупчо Недановски Љупа, имаме доста планови во иднина. Со добра мисла и позитивна енергија очекуваме убава година со доста ангажмани, и уште песни.

Please follow and like us:
Pin Share