Флори Манев снимаше песна и спот посветени за неговиот татко

Please follow and like us:
Pin Share

Авторот и пејач Флори Манев ,кој е застапен на Македонскиот пазар и како автор и како изведувач нио исто така и на Бугарскиот пазар ,деновиве ја снимаше неговата авторска песна Роденден,посветена на неговиот Татко кој наполни 60 години. Спотот се снимаше точно на роденденот од неговиот татко 3 јануари. На спотот освен Флори се појавуваат и манекенки од модното студио Шанел,саксофонистот Енис. видеото е снимено во инпровизирано студио во Струмица а го снимаше ИН продукција.

Please follow and like us:
Pin Share