ЏЕЈ Рамадановски ГО ИЗВАДИЛЕ ОД НЕГОВИОТ ГРОБ!

Please follow and like us:
Pin Share

Сопругата на Џеј Рамадановски потврди дека посмртните останки од пејачот веќе не се наоѓаат таму каде што беа погребани. Џеј почиваше во Алејата на великаните но тој сега се реновира и затоа сите гробови морале да бидат испразнети.

Согласност за тоа покрај Гордана дале и ќерките на Џеј. По завршувањето на реновирањето Џеј ќе биде вратен во стариот вечен дом.

Please follow and like us:
Pin Share