Вистината за разводот на Весна и Џоле Џогани

Please follow and like us:
Pin Share

Разводот на Весна Џогани беше очекуван кога во медиумите како бомба одекна веста дека Џоле ја изневерува, но Весна откри дека проблемот го решиле со разговор.

– Медиумите си ја вршат работата и не знам зошто би биле нежни со нас. Не ми беше сеедено додека не влечкаа по весници и портали, но ми беше непријатно само додека лично не разјаснив со Џоле што се случува. Тогаш бев целосно рационална, дури и немав проблем да давам интервјуа и да ја објаснувам ситуацијата, додека Џоле ​​беше целосно без памет. Тоа беше ситуација кога го смирив, иако луѓето го очекуваа спротивното. Беше изненаден кога му реков да одам на телевизија, истата што ја објави целата приказна, да ја дадам мојата изјава. Не можеше да поверува, ме праша зошто одам во „змиско гнездо“. Но, одев да разговарам, да ја решам работата, што на крајот се покажа како најдобро. Потоа Џоле ​​рече дека нашата врска се пресели на ново ниво. Тој сега има уште поголема одговорност да ги задоволи потребите на една зрела жена како мене – изјави тогаш таа за „Hello“, но и откри дека нивниот брак минува низ уште поголем пресврт:

– Баш деновиве имаме голема „брканица“ во куќата, но уште не можам да зборувам, ми треба време да живеам, да дојдам до решение, па дури тогаш ќе можам да анализирам – ни изјави Весна, и оттогаш не зборуваше за кризата во бракот, сѐ до сега.

Имено, разводот на Весна Џогани сѐ уште не се случил, а таа, како што пренесува „Свет“, открила дека причина за тоа е фактот што нејзиното семејство кое го немала како дете е свето.

– Моите деца имаат повеќе од јас. Имаат татко, мајка, сопствено домаќинство, топол дом. Буквално сѐ што никогаш немав. Се трудам да бидам нормален и добар родител – открила грижливата мајка откривајќи дека нејзиниот сопруг ги има истите приоритети, што е доволно нивниот брак да продолжи. 

Please follow and like us:
Pin Share