Влатко и Златко со Велигденски проект заедно со своите музички соработници

March 30, 2018 естрадаплус 0

Најнов и досега можеби нереализиран ваков проект, изработија неуморливите и врвни мајстори на музиката познатите Влатко и Златко Миладиноски заедно со своите музички соработници. Имено, […]