(ВИДЕО) Саксофонистот Даниел Божиноски сними видео запис за неговото прво оро

March 10, 2018 Martin Petrevski 0

Саксофонистот Даниел Божиноски сними видео запис за неговото прво музичко остварување насловено “Алтано оро”. Видео записот се снимаше на повеќе локации во прекрасниот Охрид, односно […]