Еминем повторно на врвот !

March 5, 2018 Martin Petrevski 0

Американската музичка индустрија „RIAA“ објави дека Еминем е повторно на врвот со најмногу дигитални продажби. Иако Еминем во последните 10 години не е активен на […]