Дали ви се допадна видео записот за песната “Зоро божја” од Серафина Фантаузо?

March 15, 2018 Martin Petrevski 0

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот видео запис од Серафина Фантаузо за песната “Зоро божја”? Серафина Фантаузо деновиве го промовираше најновиот видео запис […]