Славко бележи соработка и со останатите гостиварски групи

March 23, 2018 естрадаплус 0

Покрај неговите бројни настапи заедно со групата “Интермецо”, младиот гостиварчанец Славко Зафироски бележи бројни соработки и со останатите музичари. Тука тој ги вбројува и заедничките […]