Дали ви се допадна видео записот од хармоникашот Александар Ицов?

March 14, 2018 Martin Petrevski 0

Дали го погледнавте и дали ви се допадна видео записот од хармоникашот Александар Ицов за неговата најнова инструменталка со наслов “Николова единаеска”? Хармоникашот Александар Ицов […]

Јубилејно издание на детскиот фестивал “Распеано рибарче”

March 14, 2018 естрадаплус 0

Годинава детскиот охридски фестивал “Распеано рибарче” ќе го одбележи својот 20 годишен јубилеј од постоењето. Како што најавуваат организаторите на овој детски фестивал, постори голем […]

“Мерак тајфа” со нов видео проект во пресрет на Велигденските празници

March 14, 2018 естрадаплус 0

Деновиве кавадаречката група “Мерак тајфа” снимија најнов видео проект во сроаботка со ИН продукција. На проектот се најдоа препеани македонски песни, меѓу кои дел подзаборавени […]