Тања Јовановска : Нашинците со нетрпение очекуваат концерт на македонски изведувач !

March 2, 2018 Martin Petrevski 0

Нашинците со нетрпение очекуваат концерт на македонски изведувач. Пејачката Тања Јовановска вели дека македонците кои живеат надвор од земјава, се желни за македонска песна. Македонците […]