Иако има доста обврски и често патува, Анета Наковска кога е во Македонија има полна агенда со настапи

March 20, 2018 Martin Petrevski 0

Анета Наковска нема постојано место за настап, бидејќи големиот број обврски и начинот на живот не и го дозволуваат тоа. Заедно со нејзиниот сопруг, тие […]

Од “Распеано рибарче” со очекување да добијат покана за настап надвор од земјава

March 20, 2018 естрадаплус 0

Во последната недела од месец април, оваа година ќе се одржи јубилејното издание на детскиот фестивал во Охрид, “Распеано рибарче”. На фестивалчето учевство ќе земат […]