Барбара во придружба на Благица во музичкото шоу “Никад није касно”

March 13, 2018 естрадаплус 0

Впечатлив настап во музичкото шоу “Никад није касно” на фолк дивата Благица Павлоска и Барбара Јаковлевска  со песната “Чајорије шукарије”. Впрочем при гостувањето на Благица […]