Наташа Беквалац стана мајка!

March 1, 2018 Martin Petrevski 0

Наташа Беквалац, стана мајка. Таа се породи со царси рез, а на свет донесе ќеркичка. Спрските медиуми пренесуваат дека на породувањето присуствувал и нејзиниот сопруг […]