Цане Петров со нов музички проект насловен “Македонска магична гитара”

March 16, 2018 естрадаплус 0

“Македонска магична гитара” е насловен најновиот инструментален проект од врвниот музичар  и член на групата “Биоритам”, Цане Петров.  Како што впрочем истакнува и самиот Цане, […]

„Ми рече да се соблечам и да ги покажам градите“: Џеј Ло призна низ што поминала за да добие улога на филм!

March 16, 2018 Martin Petrevski 0

И светски познатата Џенифер Лопез се нашла во непријатна ситуација. Имено, пред снимањето на нејзиниот прв филм, режисер побарал од неа да направи некои работи, […]