ЛУЃЕ И НАСТАНИ Легендарниот Здравко Чолиќ прозборел за постарата ќерка: „Уна сега е попопуларна од мене, има и фанови!“

Please follow and like us:
Pin Share

егендарниот Здравко Чолиќ ја прокоментирал популарноста на постарата ќерка

Со децении наназад Здравко Чолиќ важи за еден од најистакнатите пејачи, но последниве месеци сè повеќе се зборува и пишува за неговата постара ќерка Уна.

Уна стана една од најпопуларните личности на Инстаграм, за што сега, по концертот во Црна Гора, прозборел и нејзиниот славен татко.

„Уна сега е попопуларна од мене, има свои обожаватели“, рекол Чолиќ и додал:

„Шега на страна, сето тоа е добро, ако. Но мене всушност ме воодушеви тоа што мојата друга ќерка Лара ги знае сите мои песни. Вечерва и двете беа во публика и прекрасно е што ги знаат моите песни. Многу уживаа. Ги видов од бината. Секоја песна ја пееја со мене и тоа ме прави среќен“, открил пејачот.

Наполни 70 години, а изгледа како момче: Приватни фотографии на Здравко Чолиќ кружат на Интернет (ФОТО)
Please follow and like us:
Pin Share