Барал 5.000 евра од водителката Мелита – ја уценувал дека ќе објави компромитирачки слики и видеа

August 13, 2021 естрадаплус 0

Екс водителката Мелита Ракичевиќ била уценувана од момче од Струга, кој го злоупотребил нивното пријателство, па работата дошла до таму што морала да го пријави […]