Голем дел од Македонските пејачи и покрај добрите хонорари избегаваат да пејат за Северна,зашто знаат дека следува Бојкот

August 7, 2021 естрадаплус 0

Владата како 5 ти паќет понуди помош за Ивент индустријата и естрадните уметници, за еден концерт добиваат дури 20 000 евра ,концертите ќе с епо […]