(Видео) Направи хаос: Легендарниот Мајкл Џордан пристигна во Хрватска, стотици се собраа да го сликаат

August 22, 2021 естрадаплус 0

Туристи и мештани се собраа на пристаништето во Сплит, за да го видат и сликаат одблиску легендарни Мајкл Џордан, кој денеска ненадејно слета во Хрватска. […]