Папарацо екипа на Естрада плус ја улови Фолкерката Сани на една од Охридските плажи

Please follow and like us:
Pin Share

Деновиве екипа на Естрада плус лови познати фаци низ Охридските плажи на мени денес ни беше сани за која имавме сознаниа дека  фолк пејачката Сани е во Охрид ,поточно престојува во хотелот “Престол”. По неколку неуспешни обиди на базентот на хотелот Престол да ја  сликаме а да не знае ,денес нашата екипа ја пронајде на една од Охридските плажи со нејзините ќерки.

Please follow and like us:
Pin Share