ММД “Илинден” од Швајцарија организира голема македонска забава во близина на Цирих

October 25, 2019 Martin Petrevski 0

ММД “Илинден” од Швајцарија организира голема македонска забава во ,,Штандхале”. Ќе настапат Саксофонистот Демо Шавлев, Дамјан Стојаноски, Сања Ристеска, придружувани од ,,Премиер Бенд” и Џељо Дестановски. […]