Ордан Ристески наскоро ќе одбележи јубилеј од 50 години творење и негување на македонската песна

September 26, 2019 естрадаплус 0

Пред неколку години одбележа јубилеј од 40 години творење македонска музика а како иселеник посебно е да се напомене дека во најголема мера ја негува […]

Дарко: Душата не ми дава да снимам спотови за новите песни а да ги запоставам моите хит рефрени како “Отвори порти” и “Анѓа од Галичник”

September 26, 2019 естрадаплус 0

Големите хит песни “Отвори порти невесто”, “Анѓа од Галичник” од фолкерот Дарко Стојаноски наскоро ќе добијат свои видео записи. Имено како што итскана Дарко при […]