“Танец” со Гранд При во Париз

October 24, 2019 Martin Petrevski 0

Гранд При во Париз освоија “Танец”, најголемите амбасадори на Македонија ширум светот. Денес, тие остварија и средба со амбасадорката на Македонија во Париз, Јадранка Чаушевска […]