(ВИДЕО) ДРАГАНА МИРКОВИЌ ГО ЗАБОРАВИ ТЕКСТОТ НА ПЕСНАТА СРЕДЕ ЕМИСИЈА

October 10, 2019 Martin Petrevski 0

Фолк-пејачката Драгана Мирковиќ го заборави текстот на својата песна „Само да те видам“ среде емисија. Таа деновиве гостуваше во емисијата „Максимално опуштено“ и додека пееше на […]