Северина од Белград ја почна промоцијата за „Магичната турнеја“

October 30, 2019 Martin Petrevski 0

Северина од Белград ја почна промоцијата на својата нова регионална турнеја, најавена како најспектакуларна досега, а е наречена „Магична турнеја“. Хрватската пејачка воодушевила со изборот […]