Вистината за нашата земја опеана во песната на Кико и Болеро “Земјо, Ти Благодарам”

October 29, 2019 Martin Petrevski 0

Кико и група Болеро го промовираа видео записот за песната “Земјо, Ти Благодарам”. Песната е посветена на нашата земја Македонија. Вистината за нашата земја, опеана […]