“Александар цар Македонски” и “Покрај тебе да остариме” се двете нови песни на Павле Кајмакоски

October 15, 2019 Martin Petrevski 0

“Александар цар Македонски” и “Покрај тебе да остариме” се насловите на двете најнови песни од Павле Кајмакоски. Една е патриотска, а другата со печалбарска тематика. […]

Најспектакуларна турнеја досега: Еве како Северина вежба за ‘The Magic Tour’

October 15, 2019 Martin Petrevski 0

Регионалната ѕвезда Северина и 18 танцувачи секојдневно ја вежбаат кореографијата за да ја одушеват публиката во регионот. До почеток на најголемата и најспектакуларна турнеја на […]