Реакција на Даниел Кајмакоски: „Моите лакирани нокти немаат никаква врска со двоглавиот орел“

October 9, 2019 Martin Petrevski 0

Голема прашина се крена откако во српските медиуми се појави фотографија на која наводно нашиот Даниел Кајмакоски со раце го покажал симболот на Голема Албанија. Станува збор за […]