Христијан Божинов Кико : Квалитетни песни има, но најубавите се секогаш задскриени

October 23, 2019 Martin Petrevski 0

Има квалитет на македонската естрада, но најубавите македонски песни се секогаш задскриени. Ова го истакна Христијан Божинов Кики при неодамнешното гостување во ИН Продукција. Пред […]