Тијана постана клон на Лепа Брена

Please follow and like us:
Pin Share

Тијана Дапчевиќ како клон на Лепа Брена во новиот  нејзин спот. Брена промоцијата ја започна со истоимениот сингл, а потоа следуваше и песната “Среќна жена”.

Пејачката за потребите на видеото ги ангажираше најголемите балкански ѕвезди кои всушност ја глумеа неа.

Освен Тијана, во видеото се појавуваат и Гоца Тржан, Анабела, Едита Арадиновиќ и многу други.

 

Please follow and like us:
Pin Share