Група “Милениум” со нов спот и најава на австралиска турнеја

Please follow and like us:
Pin Share

Битолската група Милениум го објавиа своето најново дело.

Се работи видеозапис за нивната најнова песна Жена неверна ,за која во сет уште во 2017 снимаа видеозапис и на неколку месеци објавуваат по едно видео.Пред овие видеозаписи Милениум снимаа и преработки во етно стил на подзаборавени стари Македонски песни .некои се објавени а некои деновиве ќе се објават, овие проекти беа снимани со ИН Продукција и се емитуваат на Австралиската ИНТВ и на неколку Македонски Телевизии.Група Милениум веќе ја закажа првата Австралиска турнеа во Октомври подржани од фолк иконата Евто Пупиноски.

Please follow and like us:
Pin Share