“Сите мои песни” солистички концерт на Марјан Коцев

Please follow and like us:
Pin Share

Солистички концерт на фолкерот Марјан Коцев. Концертот ќе биде насловен “Сите мои песни” , а пратечки оркестар ќе биде групата Дрим Тим.

Специјален гостин на концертот според најавата е Анета Мицевска од групата Молика.

Концертот ќе се одржи на 29 март во Македонската опера и балет, со почеток во 20 часот. Билетите во претпродажба ќе бидат по цена од 300 денари.

Please follow and like us:
Pin Share