Фолк пејачот Дули снимаше спот во неговиот роден крај

Please follow and like us:
Pin Share

Наши села да се вратам е насловот на неговата песна за која снимаше видеозапис,видеозаписот се снимаше на познати локации во неколку села од Реканскиот крај.Инаку Дули е еден од најпознатите пејачи во тој регион а воедно и најбаран.Видеозаписот го снимаше ИН продукција и деновиве ќе биде премиерно прикажан на Сателитската ИНТВ и неколку други телевизии низ Македонија.

Please follow and like us:
Pin Share