ДУБАИ и се е можно: Богат шеик дава 10 милиони долари за регистарска таблица, најскапата што се нудо денеска е ММ

Нема зима за богатите шеици. Даваат милипни долари и за регистарски таблички Некои регистарски таблички, особено оние со помалку знаци, редовно имаат добри резултати на […]