(ФОТО) Влатко Миладиноски им приреди одлична забава на Македонците во Италија – па се присети на убавите денови

May 15, 2022 естрадаплус 0

Откако мерките олабавија, Влатко продолжи со настапите, како во нашата држава, така и надвор од границите каде што има наша дијаспора. Пред се со патриотските […]