Жалам што не ги дочека успесите на нашиот син и раѓањето на внукот: Евица Камберова–Стојановска за својот сопруг, фолк легендата Војо Стојановски, кој почина на денешен ден, пред осум години

Денес е Ѓурѓовден, празник на животот. На овој ден, пред осум години не напушти фолк легендата Војо Стојановски, кој со своите песни ни го разубавуваше […]