(видео)Битолскот пеач Игор Волчко заедно со своите колеги Александар Стојковски Демирхисарскиот виртуос на дувачки инструменти и Жани Лајф Милошевски од М.Брод распалија пред вечерната забава

May 28, 2022 естрадаплус 0

Битолскот пеач Игор Волчко заедно со своите колеги Александар Стојковски Демирхисарскиот виртуос на дувачки инструменти и Жани Лајф Милошевски од М.Брод распалија пред вечерната забава. […]