Анастасија Митровска се пласираше во полуфиналето на Македонското музичко талент шоу Нови и млади

Нов полуфиналист во Македонското талент шоу е младата Анастасија Митровска од Битола ,која најверојатно ќе се пласира и финале. Судејки по тоа што до сега […]